Fugt til vinterhuden

I disse dage hvor vejret skifter så meget imellem frost og plusgrader kan din hud godt reagere ret kraftigt. Vi cykler måske på arbejde en frostmorgen, kommer ind på kontoret i radiatorvarmen godt skruet op.
Min hud bliver tør og flaget nærmest skællende så derfor bruger jeg en del tid på at pleje min hud. Idag står den på en god ansigtsmaske.

Jeg bruger Nimue som vi også forhandler i klinikken. Jeg elsker deres produkter og ser fantastiske resultater på både mig selv og kunderne.

Masken jeg har valgt idag er Nimue Rejuvenating mask den koster 239,- for 60ml. Den er en intensiv maske fuld vitaminer og antioxidanter, samt modvirker tidlig ældning af huden, perfekt til lige at live en træt hud op.
Virketiden er ca 10 min og masken er en ler baseret maske så den størkner.

GemGem

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *