KONTAKT OS

Send mail her

Åbningstider

Mandag: 9-15.00
Tirsdag:  12-18.00
Onsdag:  lukket
Torsdag: 12-18.00
Fredag:   9-15.00

Adresse

Falkoner Allé 104
2000 Frederiksberg
Tlf: + 45 2228 9993

Betingelser

Afbudsregler

Afbestilling af tider SKAL ske via onlinebooking min. 24 timer før din behandling – ved udeblivelse og manglende kontakt opkræves det fulde beløb af behandlingens pris. Ved sygdom og andet akut indenfor 24 timer betales 50% af behandlingens pris.

Du modtager en email der bekræfter din tid og en email der bekræfter hvis du aflyser.

OBS – Jeg indkræver ubetalte tider via inkasso.

OBS – Telefontid er kun i åbningstiden, ved akut opstået sygdom i weekenden, kontakt da venligst mail; eyelashinstitutecph@gmail.com

Du skal være over 18 år for at booke hos os, er du ikke det skal din værge lave bestillingen for dig. Vi forbeholder os retten til at afvise kunder pga. alder. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl. Vi vil gerne hjælpe konfirmander og lignende.

Betalingsformer
På klinikken modtager vi kort og kontant betaling.

Køb af produkter
Penge gives ikke retur for købte varer. De kan dog ombyttes til andre varer indenfor 14 dage, hvis varen er i ubrudt plomberet original emballage.

Det er ikke tilladt at have dyr med i salonen.

Såfremt du ønsker at have en ledsager med til behandlingen, skal denne person blive i receptionen og  respektere at der kan være andre behandlinger i gang som kræver en stille og rolig atmosfære så mobiler skal være lydløse, opkald må tages udenfor.
Vi fraråder at du tager din baby med i salonen da behandlingen ikke vil kunne gennemføres og du vil hæfte for behandlingen.

Følg os på Facebook – hvor vi har tilbud og konkurrencer

På Instagram kan du følge vores arbejde – hvor vi ofte opdaterer med nye billeder