VI ER SPECIALISTER I EYELASH EXTENSIONS

VIL DU HAVE SMUKKE VIPPER DER KOMPLIMENTERER OG FREMHÆVER DINE ØJNE?

VIL DU VÅGNE OP OM MORGENEN OG SE FRISK UD PÅ TRODS AF BØRN OG DÅRLIG SØVN?
HAR DU EN TRAVL LIVSSTIL OG VIL SE FRISK UD UANSET HVAD?
GIDER DU HELLER IKKE LÆGGE MASCARA HVER DAG?
SÅ ER EYELASH EXTENSIONS NOGET FOR DIG!

SINGLEVIPPER

Er hvor der sættes en extension vippe per naturhår der kan bære det. Dette giver et naturligt og luftigt look. Længden på extension vipper afhænger af kundens egne naturhår.

For ikke at skade de naturlige vipper kan man som hovedregel kun sætte max 1-2 mm længere extensions end naturhårets længde.
Singlevipper skal opfyldes hver 3 uge pga naturhåret naturlige vækst cyklus.

eyelash extensions københavn
eyelash extensions københavn

VOLUMEVIPPER

Er også kaldet 3D vipper er hvor der sættes flere meget tynde extensions der danner en lille vifte på et naturhår.
5 af disse tynde vipper vejer det samme som 1 vippe man bruger til singlevipper.

Volumevipper kan laves så naturligt og kraftigt som man ønsker det og det ser meget fjerlet ud pga de tynde extensions man bruger.
Volumevipper skal opfyldes hver 3 uge pga. naturhårets naturlige vækst cyklus.

FAQS OM EYELASH EXTENSIONS

Hvor lang tid holder de?
Med den rette pleje op til 6 uger dog anbefaler vi en opfylding efter 3 uger.

Hvor ofte skal jeg komme til opfyldning?
Naturvippernes cyklus gør at du skal komme til opfyldning ca. hver 3 uge. Du taber mellem 1-5 naturhår om dagen og det passer ca med at du vil have tabt lige under halvdelen af dine extensions efter 3 uger.
Man opfylder altså kun på de nye hår der er vokset frem i mellemtiden og fjerner evt. vipper der er vokset for langt ud.
De fleste skal have 1 times opfyldning hver 3. uge.

Må jeg bruge mascara?
Nej, mascara indeholder olier og olier vil langsom opløse limen som binde dine naturvipper og extensions sammen. Hvis du har volumevipper på vil dine flotte faner/vifter klappe sammen og ikke være til at rede igen.
Hvis du alligevel kommer med mascara på til en opfyldning vil der blive tillagt et gebyr for afrensning af mascaraen som kræver en del flere materialer og tid end din bestilte opfyldning.

Kan alle få eyelash extensions?
Nej desværre, ikke alle er egnede.

Grundreglen er:  Dine vipper skal have en længde på over 5mm og være sunde.
Du skal kunne ligge med lukkede rolige øjne under behndlingen.
I allergisæsonen kan der være nogle kunder der må tage deres extensions af da deres øjne klør for meget.

Hvordan skal de passes?
* Undgå at hive, pille eller trække i dine extensions.

* Du skal lære at have extensions på da der er nogle ting du skal gøre anderledes i din hverdag. Undgå at sove med hovedet begravet i hovedpuden,  undgå at bruge vat og olieholdige produkter i øjenområdet.  Undgå at børste vipperne mens de er våde.

* Vi anbefaler altså brugen af en eyelash serum til at styke dine naturvipper indefra. M2 eyelash serum er den bedste til formålet.

* Hold dine extensions rene. På dit øjenlåg er der døde hudceller og olier samt makeup resten hvis du har haft det på og søvn fra natten, derfor skal du vaske dine extensions med en vippe shampoo og en bruser for at holde dem rene.
Hvis dine vipper ikke bliver holdt rene kan du ende med at få øjensygdomme som Blefaritis, øjenbetændelse, massivt tab af naturhår som bliver frastød af kroppen for tidligt pga. tilstoppede hårsække.

Må jeg tage på badeferie?
Ja det må du godt, de kan godt tåle saltvand men har ikke godt af for meget klorvand. Derudover skal du passe på olierne fra din solcreme da de kan opløse limen på dine extensions.

Et godt tip i denne branche er at du får hvad du betaler for. Er prisen for god til at være sand, er den som regel det også.
Jeg ser ugentligt kunder der er gået til dealsites, billige tilbud på dba.dk og folk der lover dem guld og grønne skove for ingen penge. Det er ofte dårligt håndværk og jeg kan sjældent redde det. Derfor ender det med at kunden ofte må købe en plejende serum og balsam med – og går fra mig uden extensions. Dette grundet at vipperne trænger til intensiv pleje inden de er sunde nok til at bære extensions igen.