SHELLAC – en fusion mellem lak og gele

Shellac™ fra CND er en Innovation inden for lak! Shellac™ er  en farvet UV lak, også kaldet gelpolish som i praksis betyder en lak der lægges som en neglelak men skal tørres med UV lys. Shellac er meget holdbart og kombinerer de bedste egenskaber fra neglelakken med de bedste egenskaber fra gele systemet. Når lakken er hærdet i maskinen er den tør og der er på den måde ingen tørretid som vi kender det fra neglelak. Man får en glansfuld farve og let forstærket negl der holder op til 14 dage. Hvis man har problemer med at få sine egne negle til at gro sig fine og lange, kan Shellac også være en god hjælp. Udover du får en smuk holdbar farve på, vokser dine egne negle i fred og ro nedenunder. Der findes et meget stort farveudvalg hos os og CND præsenterer 4 gange årligt nye farver i serien i både Shellac™ og Vinylux™. Det er nærmest utænkeligt at du ikke kan finde en farve du vil blive vild med, da vi har for enhver smag. Shellac ™ er utrolig skånsomt at fjerne med nourishing remover kit kan dette gøres hjemme på under 10 minutter. Vi anbefaler altid brug af Solar olie og cuticle remover til at vedligeholde negle og holde neglebånd fugtede og lækre. Shellac™ Fås kun hos CND saloner. På den måde er du altid sikret en kvalificeret professionel baggrund hos din negletekniker. Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater. Shellac kan bruges på naturneglen og på en negleforstærkning. Tillæg for forstærkning af naturnegl og glitter/chrome/art. 

Klinikken tilbyder også et stort udvalg af Gelpolish som indeholder en smule mere gele egenskaber og giver derfor en endnu bedre holdbarhed. 

Vores farvevalg er på langt over 100 smukke farver og det samme gælder vores store udvalg i glimmer, glitter, Chrome og andet pynt

Shellac behandling frederiksberg